Wisselen van Interventieniveau

Schakelen tussen ratio en emotie

Meestal volgen zakelijke gesprekken de weg van het verstand. Moeilijker wordt het als één van de gesprekspartners plotseling wisselt van rationeel naar emotioneel, bijvoorbeeld als de rationele argumentatie is vastgelopen. In de training Wisselen van Interventieniveau leer je hoe je met zo’n schakelmoment omgaat en vergroot je het rendement van je communicatie.

Onderwerpen in ‘Wisselen van Interventieniveau’

Bij deze training ligt de nadruk op:

  • Controle krijgen in emotioneel geladen gesprekken.
  • Schakelen tussen ratio en gevoel en communiceren op verschillende niveaus.

Module structuur

De training ‘Wisselen van Interventieniveau’ wordt als één geheel aangeboden.

Op zoek naar nog meer trainingen om u of uw bedrijfs rendement te verhogen, zie dan ook onze andere verkooptrainingen.

  • 1 dag.
  • Incompany.
  • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
  • MBO/HBO niveau.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners