Weet waar je staat

Verandering als sleutel om bedrijfsdoelstellingen te behalen   

Wanneer verandering noodzakelijk is om een organisatie (weer) succesvol te maken, is draagvlak hiervoor onmisbaar. Wat betekent dat voor jezelf en voor andere teamleden? Door een collectieve ambitie te formuleren en daaraan met commitment een bijdrage te leveren, krijgt iedereen een waardevolle rol en een duidelijke positie. In deze eendaagse, inspirerende en interactieve training ontdek je samen met jouw team wat ieders aandeel is in het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Dankzij concrete actieplannen en borgingsmomenten blijven deelnemers ook ná de sessie gecommitteerd aan de verandering en de gestelde doelen.

Dé training om teamleden hun positie in het collectief te laten bepalen en het gezamenlijk potentieel maximaal te benutten, juist in veranderprocessen.

 

Gewenst resultaat

Jij wilt:

 • In een veranderproces alle neuzen dezelfde kant op houden!
 • Commitment van teamleden om de bedrijfsdoelstellingen te behalen!
 • Weten waar jouw individuele teamleden staan binnen de gemeenschappelijke doelstellingen van jouw organisatie!
 • Werken aan de gezamenlijke bedrijfsdoelstellingen vanuit een collectieve ambitie!
 • Positief beïnvloeden van de hoogte van commitment van je medewerkers!
 • Door eigenaarschap te stimuleren kwaliteit een impuls geven!
 • Richting geven en een gemeenschappelijk doel formuleren!

Deze bewustwordingssessie, gebaseerd op bewezen inzichten in (gedrags)psychologie en verandermanagement, gaat jou en jouw organisatie gegarandeerd maximaal rendement opleveren.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Bewustwording
  Waar sta ik?
 • Werken aan doelstellingen
  Hoe creëer je draagvlak voor de gezamenlijke ambitie?
 • Piramide van commitment
  Wat is er nodig voor het borgen van betrokkenheid?
 • De cirkel van invloed
  Op welke manier kun je jouw invloed vergroten?

 

Tijdsduur

Dit is een eendaagse training, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd.

Deelnemers

Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers.

 Deze bewustwording sessie is onderdeel van de training Boost your Sales als kick-off dag.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 • 1 intensieve trainingsdag.
 • Incompany
 • Maximaal 12, minimaal 6 deelnemers.
 • Deze training wordt ingezet als opstarttraining voor zowel commerciële als management trajecten.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners