Virtual Classroom Timemanagement

Efficiënter en doelgerichter je dag indelen

Heb jij ook te weinig uren in een dag om goed contact met je klanten te onderhouden? Zie je nog tal van commerciële kansen liggen, maar heb je te weinig tijd om ze te verzilveren? In de training Timemanagement leer je hoe je jouw dag indeelt om er het maximale uit te halen. De verhelderende inzichten en methodes zorgen ervoor dat je tijd overhoudt die je kunt besteden aan je eigen commerciële succes.

Deze training is perfect geschikt voor professionals die meer rendement willen halen uit hetzelfde aantal uren en die op zoek zijn naar rust en overzicht.

Gewenst resultaat

Jij wilt:

 • Jouw persoonlijke effectiviteit en rendement vergroten!
 • Meer tijd besteden aan je klanten en minder aan gedoe!
 • In dezelfde tijd een hogere bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat!
 • De oorzaken van jouw tijdsproblemen achterhalen!
 • Handvatten om energieverspillers en afleiders te elimineren!
 • Een methode om je dagelijkse werkzaamheden beter te plannen!

Deze training, gebaseerd op tientallen jaren expertise én bewezen inzichten in (gedrags)psychologie helpt jou om de controle over je agenda te krijgen en flinke stappen in je rendement te zetten.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Oorzaken
  Heb jij de redenen achter jouw tijdsproblemen scherp?
 • Persoonlijkheid
  Kun je goed delegeren of doe je liever alles zelf? Met andere woorden: welke rol speelt jouw karakter in jouw timemanagement.
 • Persoonlijk actieplan
  Wat zijn jouw primaire en secundaire taken en waar verspil je te veel energie aan?

Tijdsduur

Virtual Classroom Timemanagement wordt in 4 digitale modules van 2 uur aangeboden. In module 4 staat jouw persoonlijk actieplan centraal en wordt in kleine groepen of 1 op 1 geanalyseerd. Deze digitale training wordt via Zoom gegeven. Tijdens de sessies zijn je medecursisten ook online. Door middel van opdrachten, die onderling online worden uitgevoerd, kan de theorie direct in de praktijk worden gebracht.

Deelnemers

In deze training is ruimte voor minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 • 4 ochtenden (van 08:30u t/m 10:30u)
 • Open training.
 • Maximaal 12, minimaal 6 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau of hoger.
 • Na het succesvol doorlopen van de open trainingsvariant krijgt de trainee een certificaat uitgereikt.

€ 495,00 per training (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners