Verkopen op Beurzen

Wat is jouw openingszin?

Met de juiste technieken jezelf en jouw organisatie professioneel presenteren

Deelname aan een beurs vraagt om een serieuze investering. Logischerwijs wil je die terugverdienen. Dat betekent dat je jouw organisatie professioneel gaat presenteren en zelf elke minuut scherp wilt zijn. De beperkte tijd wil je doelgericht gebruiken. Tijdens deze eendaagse training leer je hoe je snel achterhaalt met wie je juist wel of niet in gesprek gaat. In simulaties oefen je krachtige en doelgerichte verkoopgesprekken en leer je koopsignalen herkennen. Jij hebt na afloop van deze training alle tools in handen om maximaal rendement te halen uit beursdeelname.

Dit is dé eendaagse training waarmee je beursdoelstellingen gaat overtreffen en het rendement van beursdeelname een boost geeft.

 

Gewenst resultaat

Jij wilt:

 • Maximaal rendement behalen tijdens beursdeelname!
 • Snel beoordelen welke stand bezoekers waardevol voor je zijn!
 • Jouw beperkte tijd met je gesprekspartners maximaal benutten!
 • Jouw commerciële boodschap kort, krachtig en overtuigend overbrengen!
 • Tools om op een beurs effectief, maar ook klantgericht en vriendelijk te handelen!
 • De kosten van beursdeelname meer dan terugverdienen!

Deze training, gebaseerd op tientallen jaren salesexpertise én bewezen inzichten in (gedrags)psychologie, gaat jou en jouw organisatie meer rendement op beursdeelname opleveren.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Doelstellingen
  Hoe formuleer je de doelstellingen voor beursdeelname?
 • Verwachtingen
  Komen jouw verwachtingen overeen met die van de bezoekers?
 • Presentatie
  Hoe zorg je voor een uitnodigende stand?
 • Bezoekers scannen
  Met wie wil je wel en met wie wil je niet in gesprek?
 • Benaderingstechniek
  Welke openingstactiek zet je in voor verschillende typen bezoekers?
 • Gesprekstechnieken
  Hoe bouw je kort maar krachtig een verkoopgesprek op?
 • Afsluittechniek
  Herken jij koopsignalen en sluit jij de deal?

 

Tijdsduur

Dit is een eendaagse training, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 • 1 dag.
 • Incompany.
 • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners