Train de Trainer

Het vasthouden van een positieve gedragsverandering

Houd positieve gedragsverandering bij getrainde medewerkers vast

 Terug op de werkplek na een training, wil je als organisatie één ding: zorgen dat de medewerkers hun getrainde vaardigheden in de praktijk brengen en blijven ontwikkelen. Hoe zorg je er als manager voor dat jouw mensen hun (gedrags)veranderingen vasthouden en optimaal benutten? In de eendaagse managementtraining Train de trainer leren managers hoe je getrainde collega’s optimaal kunt begeleiden tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Door in de eigen organisatie ook gebruik te maken van didactische vaardigheden uit de training, borg je het geleerde en blijven de behaalde trainingsresultaten op niveau.

Deze training helpt managers om hun teamleden op de werkvloer te begeleiden bij het maximaal benutten van getrainde vaardigheden.

 

Gewenst resultaat

Als manager wil je:

 • Maximaal rendement behalen uit de trainingen die medewerkers hebben gevolgd!
 • De gedragsveranderingen van getrainde medewerkers borgen in de praktijk!
 • Praktische vaardigheden leren waarmee je jouw medewerkers helpt om te blijven groeien!
 • De techniek van het begeleiden onder de knie krijgen!

Deze training, gebaseerd op tientallen jaren salesexpertise, didactiek én bewezen inzichten in (gedrags)psychologie, helpen je om jouw team effectiever te coachen, zodat teamleden hun getrainde vaardigheden maximaal benutten.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Motiveren
  Beheers jij de techniek van het motiveren?
 • Instrueren
  Hoe laat jij je medewerkers praktijkgericht hun vaardigheden oefenen?
 • Evalueren
  Hoe controleer je de prestaties en evalueer je doelgericht?
 • Beoordelingsvermogen
  Herken jij verschillende vormen van gedrag en schat jij jouw medewerkers optimaal in?

 

Tijdsduur

Dit is een eendaagse training, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 • 1 dag.
 • Incompany.
 • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau en hoger.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners