Telefonische Vaardigheden

(Re)presenteer jouw organisatie optimaal met zelfverzekerde telefoongesprekken

(Re)presenteer jouw organisatie optimaal met zelfverzekerde telefoongesprekken

In slechts enkele seconden vormt de persoon aan de andere kant van de lijn zich een beeld van jou en je organisatie. Het maken van een onberispelijke eerste indruk aan de telefoon is daarom ontzettend belangrijk. Succesvol telefoneren gaat over veel meer dan vriendelijk zijn. Met de juiste vaardigheden leer je ook om duidelijk te zijn en om met respect vragen, opmerkingen en bezwaren op te vangen en correct af te handelen. Met een gespitst oor luisteren, is immers net zo belangrijk als bellen met een glimlach en rechte rug. Tijdens deze training kijk je figuurlijk in de spiegel en ga je veel oefenen. Jij krijgt een groot aantal technieken aangereikt die helpen om jezelf en jouw organisatie optimaal telefonisch te (re)presenteren.

Met deze training geef je de telefoongesprekken in jouw organisatie een directe kwaliteitsimpuls. 

Gewenst resultaat

Jij wilt:

 • Altijd professioneel, vriendelijk, duidelijk en doelgericht telefoneren!
 • Zelfverzekerder én zelfbewuster zijn!
 • Handvatten om zakelijk en tegelijkertijd klantvriendelijk te communiceren!
 • Een verpletterende eerste én laatste indruk achterlaten bij je gesprekspartner!
 • Een methode om klachten en bezwaren op te vangen en af te handelen!

Deze training, gebaseerd op tientallen jaren ervaring én bewezen inzichten in (gedrags)psychologie, gaat jou een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van jouw telefoongesprekken.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Persoonlijkheid
  Welke indruk maak jij tijdens een telefoongesprek?
 • Bedrijfspresentatie
  Zet jij jouw stem al in als visitekaartje van jouw organisatie?
 • Taalgebruik
  Vermijd onzekere opmerkingen en stuur het gesprek in de juiste richting met positieve uitdrukkingen en grammaticaal correcte zinnen.

 

Tijdsduur

Dit is een eendaagse training waarin theorie en praktijk worden gecombineerd.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 • 1 dag.
 • Incompany / Open training.
 • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
 • MBO niveau of hoger.

€ 870,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners