Opfristraining Management

Ben jij al onbewust bekwaam?

Zet jezelf op scherp tijdens deze praktijkgerichte opfristraining voor managers

Heb jij al eerder een training gevolgd op het gebied van management en wil je de vaardigheden die je hierbij geleerd hebt opfrissen en verstevigen? Tijdens de opfristraining ga je jezelf toetsen. Wat heb eerder geleerd? Ben je ondertussen al onbewust bekwaam? Heb jij de nieuwe vaardigheden uit deze training helemaal eigen gemaakt of is er nog ruimte voor verbetering? Deze training is volledig gericht op het oefenen van praktijksituaties die jij en de andere deelnemers zelf aanreiken. Je oefent dus echt met persoonlijke en actuele situaties. Zo word je weer op scherp gezet en haal jij het optimale uit elke situatie.

Dé training voor managers om alle geleerde managementvaardigheden en technieken op te frissen en zichzelf naar een volgend niveau te tillen.

 

Gewenst resultaat

Als gedreven manager wil jij:

 • Je managementvaardigheden opfrissen zodat je effectiviteit weer een impuls krijgt!
 • Toetsen in hoeverre je deze vaardigheden inmiddels eigen hebt gemaakt!
 • Jezelf op scherp zetten en motiveren om verder te groeien als manager!
 • Praktijksituaties oefenen zodat je weer het optimale uit elke situatie haalt!

Deze interactieve, uitdagende en inspirerende tweedaagse training gaat jou veel opleveren.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Opfrissen
  Wat heb je eerder al geleerd?
 • Toetsing
  In hoeverre ben je ‘onbewust bekwaam’ geworden?
 • Inspelen op de praktijk
  Waar loop jij tegenaan en hoe kun je deze situaties beter aanpakken?
 • Feedback tijdens rollenspellen
  Hoe kom jij over bij je gesprekspartner?
 • Perfectioneren
  Hoe kun je de bekende technieken nog beter op een natuurlijke manier inzetten, waardoor gesprekken doelgericht en prettig verlopen?

 

Tijdsduur

Deze training duurt twee keer 1 dag.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 

 • 2 dagen (2×1 dag).
 • Incompany / Open training*.
 • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau en hoger. De training staat alleen open voor eerdere deelnemers aan onze managementtrainingen!
  * Deze training wordt op aanvraag en bij voldoende deelname (vanaf 4 deelnemers) ook in open vorm verzorgd. 

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners