Opfris- en verdiepingstraining Sales

Zet je op scherp en versterk je vaardigheden tijdens deze verdiepingstraining

Zet jezelf op scherp en versterk je vaardigheden tijdens deze praktijkgerichte verdiepingstraining

Heb jij ooit deelgenomen aan onze Expert in Sales trainingen en wil je je kennis weer eens opfrissen? Wil je toetsen hoe goed je alles toepast en waar je ontwikkelpunten liggen? Tijdens de opfris- en verdiepingstraining Sales toets je jezelf. Ben je al onbewust bekwaam en op welke vlakken is er nog ruimte voor verbetering? Deze training is volledig gericht op het oefenen van echte praktijksituaties die jij en de andere deelnemers zelf aanreiken. Zo word je weer op scherp gezet en haal jij het optimale uit elke situatie, met betere resultaten als gevolg.

Dé training voor salesprofessionals om alle geleerde salesvaardigheden en technieken op te frissen en een volgend niveau te bereiken.  

 

Gewenst resultaat

Als Salesprofessional wil je:

 • Je salesvaardigheden opfrissen zodat je rendement verder kan groeien!
 • Nog betere resultaten boeken door jouw werkwijze voor, tijdens en na verkoopgesprekken verder te finetunen!
 • Toetsen in hoeverre je alle eerder getrainde vaardigheden inmiddels eigen hebt gemaakt!
 • Praktijksituaties oefenen zodat je weer het optimale uit elke situatie haalt!

Deze interactieve, inspirerende en grensverleggende training gaat jou wederom veel opleveren.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Opfrissen
  Wat heb je eerder al geleerd?
 • Inspelen op de praktijk
  Waar loop jij tegenaan en hoe kun je deze situaties beter aanpakken?
 • Feedback tijdens rollenspellen
  Hoe kom jij over bij je gesprekspartner en wat kan je hierin nog verbeteren?
 • Perfectioneren
  Hoe kun je de bekende technieken nog beter op een natuurlijke manier inzetten, waardoor gesprekken doelgericht en prettig verlopen en jouw rendement groeit?

 

Tijdsduur

Dit is een eendaagse training, waarin theorie en praktijk worden gecombineerd.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Je kunt deze training alleen volgen als je al eerder deel hebt genomen aan de training Expert in Sales basics.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 

€ 820,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners