Expert in Sales Follow-up: Return on Investment

Verrijk jouw toolkit met deze high impact afsluittechniek

Verrijk jouw toolkit met deze high impact afsluittechniek voor gevorderde salesprofessionals

Jouw klant heeft veel meer interesse in wat iets oplevert dan in wat iets kost. Zodra de return on investment (ROI) groter is dan de investering, raakt iemand enthousiast. Tijdens deze training leer je aan de hand van geavanceerde verkoop- en afsluittechnieken om je klant te overtuigen op basis van opbrengst, in plaats van kosten. Met als resultaat: een goed gevoel voor de klant en meer rendement voor jouw organisatie.

Dit is een waardevolle training voor salesprofessionals die hun producten of diensten tegen een hogere prijs willen verkopen.   

 

Gewenst resultaat

Als verkoper wil je:

 • De kenmerken van jouw product of dienst doorvertalen naar extra opbrengst of rendement voor jouw klant!
 • USP’s van jouw product of dienst via de ROI-methode omzetten in orders!
 • De klant laten inzien wat jouw product of dienst hem gaat opleveren!
 • Bouwen aan prettige klantrelaties!
 • Voor jezelf én je klant betere resultaten boeken!
 • Met behoud van marge leren afsluiten!

Deze training gaat jou helpen om jouw product of dienst te vertalen naar een aantoonbare extra opbrengst voor de klant.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Terugblik
  Welke ervaringen heb je opgedaan in de praktijk en hoe heb je de dingen die je hebt geleerd toegepast?
 • Doelen inzichtelijk maken
  Hoe maak je samen met je klant een effectief en realistisch actieplan?
 • Verkooptechnieken
  Hoe haal jij nóg meer rendement uit de geleerde technieken?
 • USP’s in jouw voordeel gebruiken
  Wat zijn de Unique Selling Points van jouw product of dienst, in de ogen van de klant, en hoe maak je daar in jouw voordeel gebruik van?
 • Gesprekstechnieken
  Hoe pas je de afsluittechniek pencil selling toe en maak je prijscalculaties op meerdere niveaus en voor verschillende inkoopgroepen?
 • Terugwinnen
  Hoe haal je een verloren klant of order terug?
 • De ROI-methode
  Hoe verkoop jij je product of dienst voor de prijs die jij voor ogen hebt?
 • Top-notch afsluittechnieken
  Hoe sluit je een gesprek positief af, zodat je klant er een goed gevoel aan overhoudt?

 

Tijdsduur

Deze training bestaat uit 2 aaneengesloten trainingsdagen.

Deelnemers

In deze training is ruimte voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
De training sluit aan op de training Expert in Sales Basics. We plannen gemiddeld 6 tot 8 weken tijd tussen 2 trainingen, zodat er voldoende tijd is voor terugkoppeling van tussentijdse praktijkervaringen. Het rendement van de training neemt hierdoor aanzienlijk toe. Deze training kan als module onderdeel uitmaken van het Expert in Sales Totaaltraject.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

€ 870,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners