Boost Your Sales

Continu ontwikkelen en met steeds meer rendement verkopen

Continu ontwikkelen en met steeds meer rendement verkopen

Wanneer je continu investeert in jouw groei als salesprofessional, maak je in een korte periode grote stappen voorwaarts. De training Boost your Sales start met een effectieve en energieke bewustwordingssessie, de zogenaamde kick-off sessie. Daarna volgen diverse korte boostsessies waarmee je jouw salesvaardigheden steeds verbetert en aanscherpt. Kort evalueren, daarna trainen en jezelf keer op keer nieuwe vaardigheden binnen de verkoopcyclus eigen maken. Je groeit razendsnel! Deze training wordt ondersteund door onze Salesboks app die je in een nog hogere versnelling brengt. Tussen de boostsessies door krijg je via deze app opdrachten, toets je je kennis en oefen je de aangeleerde vaardigheden. De perfecte manier om het geleerde te borgen en het rendement van de sessies te vergroten. Met dit 360-gradenprogramma Boost your Sales zet je jezelf op ongekende voorsprong, blijf je ontwikkelen en behaal je maximaal rendement voor jouw organisatie.

Deze trainingscyclus geeft deelnemers continue impulsen en zorgt voor snelle groei van salesvaardigheden.

 

Gewenst resultaat

Jij wilt:

 • Doorlopend werken aan jouw salesvaardigheden en je ontwikkeling versnellen!
 • De omzet positief beïnvloeden!
 • De efficiency van jouw salesactiviteiten vergroten!
 • Meer overeenstemming bereiken in je gesprekken en vrijblijvendheid voorkomen!
 • Hogere conversie behalen!
 • Verkopen met meer marge!
 • De concurrentie het nakijken geven!

Deze interactieve en op snelle groei gerichte training helpt jou om je in een relatief korte tijd snel te ontwikkelen.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen in deze training aan bod:

 • Nulmeting als bewustwording; training ‘Weet waar je staat’
  Waar sta jij nu als verkoper en hoe committeer je je aan de bedrijfsdoelstellingen? 
 • Klantanalyse en verkoopgesprekken
  Hoe help je klanten op een manier die bij ze past en structureer en stuur je commerciële gesprekken met de juiste vraagtechnieken en argumentatie?   
 • Omgaan met beïnvloeders en beslissers
  Hoe zorg je ervoor dat je beïnvloeders aan jouw zijde krijgt en hoe stimuleer je beslissers om jouw voorstel te accepteren? 
 • Rendement verhogen
  Hoe haal je meer omzet uit minder offertes, hoe vergroot je je conversie en voorkom je dat je korting moet geven?
 • Klantrelatie optimaliseren
  Hoe behaal je maximaal rendement uit je commerciële gesprekken en versterk je gelijktijdig je relatie met de klant, zelfs als het om harde inkopers gaat?

 

Tijdsduur

Deze training bestaat uit een kick-offsessie van 2 dagen, gevolgd door 6  boostsessies van een halve dag in het eerste jaar en 10 boostsessies in het erop volgende jaar. Boost your Sales wordt aangeboden in abonnementsvorm.

Deelnemers

In deze training is ruimte voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 • 2 daagse kick-off sessie gevolgd door een 6-tal boostsessies in het eerste jaar en 10 korte half daagse sessies in het tweede jaar.
 • Incompany / Open Training
 • Maximaal 8, minimaal 6 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau en hoger. Deze training vereist geen deelname aan (een) hieraan voorafgaande training(en).
 • Incl. digitaal leerplatform SalesBoks.

* Minimale looptijd is 12 maanden.

€ 287,50 p.p.p.m. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Boost Your Sales

Wil je in een wereld die dagelijks onderhevig is aan veranderingen het verschil maken? Dan dienen salesmedewerkers op een andere manier vaardigheden aangeleerd te krijgen in combinatie met een stuk bewustwording van de acties die ingezet moeten worden. Hiervoor is de training Boost Your Sales ontwikkeld.

Vraag informatie aan
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners