‘’Het gaat er niet om hoe goed je bent, het gaat er om hoe goed je wilt worden.’’

Yvette Molin-van den Berg, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Yvette Molin. Als trainer, coach en ondernemer help ik mensen, ondernemers, managers en directies hun doelen versneld te realiseren. Als we bepalen waar jullie naar toe willen, wat er bereikt moet worden, bied ik maatwerktrainingen en (team)coaching op gebied van communicatie, samenwerking, managementvaardigheden en sales. Ik bied deelnemers praktische vaardigheden én inzichten, waardoor zij na de training ander gedrag laten zien en succesvoller zijn.

Ik wil mensen inspireren en enthousiasmeren. Ik geniet ervan als mensen meer kunnen dan zij eerst zelf voor mogelijk hadden gehouden. In mijn trainingen ben ik soms direct en confronterend maar altijd met empathie en respect voor de mens. De dynamiek en afwisseling van het trainen geven mij veel energie. Ik hou van dit vak!

Mijn competenties

Ik word omschreven als een prettige en kritische gesprekspartner. Ik sta graag voor de groep om te trainen of om een proces te begeleiden. Daarnaast kan individuele coaching op vaardigheden of inzichten net het verschil maken. Ook teams kunnen vaak beter functioneren als ze met wat hulp van buitenaf weer op het juiste spoor gezet worden.
Zowel bij training als bij coaching hoort de omgeving veilig te zijn. Veilig genoeg om fouten te maken, te lachen, te oefenen en te leren.
Oprechtheid, inzicht, een scherpe analyse, warmte en humor zijn belangrijke ingrediënten die ik bied.

Mijn specialiteiten

Het is mijn missie om mensen te helpen, met vaardigheden en inzichten, om als individu of als groep beter te functioneren.
Daarbij geloof ik dat mensen alleen veranderen als ze dat zelf willen, als ze daar zelf voordeel van inzien. Dit “waarom” is naast het “wat” en het “hoe” een essentieel onderdeel in mijn trainingen en bij coaching.
Je kunt mij vooral inschakelen voor trainingen en coaching in management, communicatie, teamcoaching en Insights Discovery kleurenprofielen.

Mijn ervaringen

Sinds ik in 2009 gestart ben als trainer heb ik met veel verschillende mensen bij zeer verschillende bedrijven gewerkt. De trainingen die ik verzorg zijn altijd maatwerktrajecten met als thema’s Accountleadership, Accountmanagement, Adviesvaardigheden, Coaching, Commerciële training binnendienst, Commerciële Vaardigheden basis tot (ver)gevorderd, Communicatieve Vaardigheden, Directietraining, Excellent Tendermanagement, Managementtraining basis tot gevorderd, Onderhandelen, Presentatievaardigheden, Procesbegeleiding, Salesmanagement, Telefonische Acquisitie of Telefonische Vaardigheden.

Wilt u contact opnemen:

06-50210209
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.