‘’Bekwaam u in de kunst het juiste ogenblik te kiezen.’’

Willem Dissel, Practitioner, Assessor, Coach en Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Willem Dissel, samen met mijn partner ben ik woonachtig te Apeldoorn. Sinds enige jaren ben ik, met veel plezier, een zelfstandig opererende ondernemer binnen Kenneth Smit. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn favoriete hobby, wielrennen. De uitdaging van nieuwe hindernissen overwinnen (afstand, beklimmingen, tijd, snelheid) geven mij veel plezier.
Of het nu gaat om de weg ernaartoe, de manier waarop of het uiteindelijke resultaat, ik haal er enorm veel voldoening uit. Wielrennen is naast een solistische sport ook een gelegenheid om mensen te leren kennen en gezamenlijk op te trekken, dit laatste heeft mij in het verleden regelmatig nieuwe vriendschappen en klanten opgeleverd. Verder geniet ik van een gezellig samenzijn met vrienden en bekenden.

Mijn competenties

Vanuit een grote mate van betrokkenheid ben ik in staat om organisaties en medewerkers met behulp van competentie- en motivatieprofielen, training, coaching en Business Improvement doelgericht te ondersteunen en verder te helpen.
Op analytische, inventieve en vernieuwingsgerichte wijze ben ik in staat mens- en taakgericht te opereren en resultaten te boeken. Vasthoudend richt ik mij op de ontwikkeling van het individu binnen de organisatie waar commercie-, communicatie- en/of managementvaardigheden ontwikkeld kunnen of moeten worden.

Mijn specialiteiten

Met ruim 25 jaar ervaring in de automobielsector ligt mijn kracht met name bij commercieel ingerichte organisaties. Of het nu gaat om nieuw te ontwikkelen salesteams of de transformatie van sales naar accountmanagement, vanuit mijn ervaring maak ik er een succes van. Trainingen als Telefonische acquisitie, Expert in Sales, Omgekeerd Verkopen, Return on Investment en Accountmanagement staan dicht bij mijn eigen drive en persoonlijkheid. Ik kan genieten van deelnemers die tot de ontdekking komen dat ze nog beter kunnen worden en daar vol voor willen gaan.

Als Insights Practitioner kan ik inzicht geven in het eigen gedrag en het herkennen daarvan bij anderen. Dit verwerk ik in onder andere workshops Leiderschap Ontplooiing, Team Ontwikkeling en Sales Effectiviteit op een manier die door deelnemers als verhelderend en waardevol wordt ervaren.

Mijn ervaringen

Mijn eerste ervaringen op het vlak van opleiding en training heb ik gehad binnen het Commando Koninklijke Landmacht en als technisch trainer bij een technische groothandel. Om de vertaalslag naar de commercie en management te kunnen maken heb ik mijzelf ontwikkeld in diverse functies binnen de automobielmarkt en in de zakelijke dienstverlening.
Sinds 2013 ben ik als trainer/coach actief bij Kenneth Smit. Mijn expertise is met name Commercie. Naast dat ik in de automotive sector actief ben, begeleid ik ook klanten in de ICT, Bouw, Tuinbouw, Productie, Accountancy en Advocatuur.

Wilt u contact opnemen:

06-24693044
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.