‘’Met passie mensen in te laten zien dat het anders en beter kan.’’

Willem Amels, Trainer bij Kenneth Smit

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Willem Amels, inmiddels al 15 jaar aan Kenneth Smit verbonden als Senior Trainer en Executive Coach.
Vóór mijn intrede bij Kenneth Smit ben ik eveneens zelfstandig ondernemer geweest in onroerend goed en financiële dienstverlening. Heb daar een onderneming gehad met een 5 tal vestigingen en een kleine 40 man personeel. In 2000 heb ik mijn onderneming verkocht.
Een leven lang leren, zijn voor mij een vanzelfsprekendheid. Zowel in mijn Kenneth Smit periode als de tijd daarvoor ben ik frequent bezig geweest met mijzelf te ontwikkelen. Opleiding bij Insights Discovery gevolgd tot Insights Discovery Practitioner. In 2017/2018 heb ik parttime aan de VU de opleiding Executive Coach gevolgd.

Mijn competenties

Vanuit Betrokkenheid met de klant met een Helicopterview aan tafel zitten en Luisteren naar zijn verhaal.

Samen een Resultaatgericht plan van aanpak maken waarin duidelijke Doelen gesteld worden.

Met Empathie naar de deelnemers Samenbindend aan de slag te gaan.

Mijn specialiteiten

De afgelopen 15 jaar heb ik mij bezig gehouden met diverse mogelijkheden om mensen vaardigheden aan te reiken om hen verder te laten ontwikkelen.

  • Salestraining – managementtraining
  • Maken van Insights Discovery profielen
  • Personal coaching

Salestraining van de basis vaardigheden tot Account Leadership. Managementtraining van een 4 daagse basis training tot de 12 daagse directietraining.
Met de Insights Profielen mensen inzicht geven in zichzelf, inzicht in de ander en leren om nog beter verbinding te maken. Personal coaching op een breed vlak van algemeen directeur tot teamleider bijgestaan in hun individuele en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn ervaringen

Salestraining gegeven aan technisch geschoolde mensen op MBO, HBO en WO niveau. Deelnemers met enorm veel verstand van hun product of dienst, maar moeite hadden dit communicatief en commercieel goed te vermarkten.
Win Win Plus was het resultaat, ik heb enorm veel respect voor mensen die iets kunnen wat ik niet kan, als dan de deelnemer aan de training open staat voor hetgeen hij of zij krijgt aangereikt dan is succes verzekerd. Daarnaast op allerlei ander vlak sales getraind.
Managementtraining vaak ervaren dat het niet gaat om lange trajecten om mensen stappen voorwaarts te laten maken, een 4 tot 6 daagse training was vaak al voldoende om mensen sterker als leider voor de groep te laten staan. Insights profiel, een geweldige tool om mensen de ogen te openen waarom communicatie met de ene persoon gemakkelijker gaat dan met de ander.

Trainen en coachen zit in je DNA.
Met passie mensen in te laten zien dat het anders en beter kan.

Wilt u contact opnemen:

06-53231246
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.