‘’Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt!’’

Thamar Pessel-Hekman, Trainer bij Kenneth Smit

Samen met deelnemers werken aan hun ontwikkeling is voor mij het mooiste dat er is. Mijn dag kan niet meer stuk als deelnemers met nieuwe ideeën, vol enthousiasme en gemotiveerd naar huis gaan na een dag trainen en weer zin hebben in de volgende training. Met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen lukt het mij om mensen te stimuleren en te motiveren om nieuwe vaardigheden aan te leren en in de praktijk toe te passen. Ik doe dit op een directe manier maar wel altijd met humor. Vertrouwen in een trainer vind ik heel belangrijk. Deelnemers moeten fouten durven maken, hierdoor halen ze namelijk het beste in zichzelf naar boven. Fouten maken is de enige kans om echt goed te worden.

Mijn competenties

Mijn kerncompetenties zijn: enthousiast, vastberaden, doorzettingsvermogen, doelbewust, samenwerken, klantgericht en resultaatgericht.

Mijn specialiteiten

Het trainen en coachen van veel verschillende type medewerkers binnen verschillende afdelingen van een bedrijf en het verbeteren van de samenwerking tussen verschillende afdelingen.

Mijn ervaringen

Door mijn ruim 20 jaar saleservaring in de IT-branche kan ik me goed inleven in zowel het bedrijf als de medewerker. Ik begrijp waar de ontwikkelpunten zitten en vertaal dit naar een passende training op maat! Hierdoor herkent de deelnemer zichzelf heel erg en kan hij het geleerde de volgende dag ook echt in de praktijk brengen.

Wilt u contact opnemen:

06-38372439
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.