‘’Als je altijd blijft doen wat je al deed, zal je nooit meer krijgen dan je kreeg.’’

Mike van Toll, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Mike van Toll.

Mijn competenties

Ik heb meerdere sales- en managementrollen gehad vanuit het verleden. Met de wil om mijn kennis te delen met anderen ben ik trainer geworden bij Kenneth Smit. Vanuit mijn ervaring kan ik mensen meenemen in hun proces en ze bewust maken van zaken die ze goed doen. Dit aangevuld met vaardigheden zodat zij sneller, effectiever en/of efficiënter hun doel weten te bereiken is mijn doel voor een training.

Mijn specialiteiten

Ik hou mij bezig met trainingen op het gebied van Sales, Management en Communicatie. Daarnaast ben ik geaccrediteerd in het meten van talenten (assessments) en een van de practitioners van Insights Discovery (kleuren profielen) binnen Kenneth Smit. Deze laatste twee worden vaak gebruikt als een startpunt voor een training.

Mijn ervaringen

Ik heb inmiddels een behoorlijke ervaring weten op te bouwen als trainer binnen de verschillende trainingsgebieden bij verschillende klanten in binnen- en buitenland. Dit aangevuld met mijn ervaring uit mijn eerdere sales- en managementrollen begrijp ik heel goed waar de deelnemer mee zit en hoe ik iemand kan ondersteunen.

 

Als je altijd blijft doen wat je al deed, zal je nooit meer krijgen dan je kreeg. Dus als jij meer wilt zal je zaken anders moeten gaan doen, durf jij het aan?

Wilt u contact opnemen:

06-46993384
m.vantoll@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.