‘’Communiceren is het nieuwe leren, hoe moeilijk kan het zijn? Lef, positieve houding en een lach!’’

Marcel Molin, Trainer bij Kenneth Smit

Welkom, Marcel Molin, ik ben trainer, consultant en zelfstandig ondernemer bij Kenneth Smit. Ik heb een achtergrond in de dienstverlening en dit vormt ook de rode draad in mijn carrière bij Kenneth Smit. Het is mijn motivatie om anderen verder te helpen in hun eigen ontwikkeling. Ik confronteer je om te laten ervaren waar je staat. Ik ben ervan overtuigd, dat als je open en eerlijk naar jezelf en naar je omgeving durft te kijken, je ook in staat bent om je gedrag te veranderen en je doelen sneller te realiseren. Dit alles met respect voor de mens, hard op de inhoud en met hart voor de mens.

Mijn competenties

Training, coaching en begeleiden van (directie-)teams. Door mijn werkervaring in zowel Corporate als MKB omgeving ken ik als geen ander de eisen die gesteld worden aan moderne organisaties. Er moet steeds meer kunnen in minder tijd, de wereld om ons heen wordt steeds complexer door globalisering en internationalisering. Kennis is steeds makkelijker toegankelijk. De kunst is om deze kennis in te zetten en toe te passen. Hierbij ontstaat er steeds meer vraag naar communicatieve vaardigheden. Maatwerk als gevolg van individualisering zorgt ervoor dat trainingen altijd aangepast worden aan de behoefte van de deelnemers. Niet het standaardprogramma, wat is er nu voor mij belangrijk en voorhanden en dat wil ik dan ook hebben, nu!

Mijn specialiteiten

Mijn buitenslandse woon- en werkervaring zorgt ervoor dat ik ook in het Frans, Duits en Engels mijn mannetje sta en internationale klanten op uniforme wijze kan bedienen.

Mijn ervaringen

Ruim 15 jaar ervaring in managementfuncties als commercieel en algemeen eindverantwoordelijke zorgt ervoor dat de trainingssituaties herkenbaar zijn uit mijn eigen praktijk. Het feit dat ik de trainingssituaties ken uit mijn eigen werkervaring zorgt ervoor dat ik de deelnemers kan wijzen op de valkuilen. Ik zorg dat ze een alternatieve route nemen of dat ze over de valkuil heen kunnen stappen. Het moet uitdagend zijn en tegelijkertijd ook veilig voor de deelnemers.

 

Communiceren is het nieuwe leren, hoe moeilijk kan het zijn? Lef, positieve houding en een lach! Mijn overtuiging is dat de juiste attitude voorwaardelijk is om een verandering in gang te zetten.

Wilt u contact opnemen:

06-50217945
m.molin@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.