‘’Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Want wie stopt met beter worden, houdt op met goed te zijn!’’

Koen van Gorp, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Koen van Gorp: senior trainer, personal coach, inspirator, motivator en veranderaar.
Dertien jaar geleden heb ik gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap, met als doel om elke dag getalenteerde trainees te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
Naast trainer ben ik ook echtgenoot. Ik ben getrouwd met Pascal, die niet alleen een fantastische vrouw is, maar ook een onmisbare zakelijke steunpilaar. Samen hebben we twee heerlijke kinderen: Sieb en Famke. We wonen in de parel van Brabant, Oisterwijk. Je kunt mij wakker maken voor een mooie reis of stedentrip naar een zonnig land. Slechts weinig mensen weten van mij dat ik vroeger droomde van een carrière als cabaretier. Van jongs af aan ben ik al een groot fan van Willem II. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn eigen trainingslocatie in het Tilburgse Koning Willem II stadion.

Mijn competenties

Als mensenmens vind ik het belangrijk om met humor, creativiteit, gelijkwaardigheid en respect verbinding te maken met anderen. Ik weet optimaal effectief te trainen door mensen vertrouwen te geven. Ik breng mijn kennis over op een vriendelijke, maar duidelijke manier en vraag nadrukkelijk om betrokkenheid van mijn trainees. Door mijn jarenlange ervaring heb ik diepgaande kennis van veel branches en kan ik me snel inleven. Mijn grote zakelijke netwerk met duurzame relaties heb ik opgebouwd op basis van vertrouwen en door altijd authentiek, betrouwbaar, betrokken én objectief te zijn. Alles wat ik doe en teweegbreng bij trainees is te herleiden naar een voor mij belangrijke formule: SUCCES = FOCUS X ZELFDISCIPLINE x DOORZETTINGSVERMOGEN!   

Mijn specialiteiten

Trainen gaat niet om falen, slagen of het ego van de trainer. Het draait om leren en beter willen worden. Ik ben gespecialiseerd in het op maat ontwikkelen en uitvoeren van meerjarige modulaire incompany programma’s. Elke keer ga ik samen met een deelnemer een stap verder, totdat iemand onbewust bekwaam is en het geleerde heel natuurlijk en zelfs onopgemerkt in de praktijk brengt.

Theorie is daarbij altijd ondersteunend, nooit leidend. Ik creëer door mijn aanpak een veilige omgeving waardoor een trainee zich kwetsbaar durft op te stellen en de ruimte krijgt om écht te groeien en oude gedragspatronen te doorbreken. Naast mijn ruime incompany ervaring, ben ik ook gespecialiseerd in het geven van open trainingen op het gebied van verkoop, management en communicatie. Hiervoor kunnen trainees zich individueel inschrijven.

Mijn ervaringen

Voordat ik trainer en zelfstandig ondernemer bij Kenneth Smit werd, ben ik ruim 20 jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest in diverse sales-,management- en directiefuncties. Inmiddels train ik al ruim dertien jaar, zowel nationaal als internationaal. Ik ben actief in de business-to-business- en business-to-consumermarkt en train ook professionals van non-profitorganisaties. Ik heb al ruim 10.000 trainees mogen begeleiden tijdens meer dan 1500 trainingsdagen.

Wilt u contact opnemen:

06-14959699
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.