‘’Een beetje goed, is als een beetje zwanger en in het verlengende hiervan; succes wordt gevormd door de details.’’

Jeroen van Hoorn, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben nummer twee in een gezin van zeven kinderen. Geboren en opgegroeid in Waalwijk. Op mijn 23ste ben ik getrouwd met Mariëlle en we hebben drie kinderen (Bastiaan, Charlotte en Sophie) die inmiddels allemaal het huis uit zijn. Na de HAVO heb ik HEAO – commerciële economie gestudeerd in Breda. Mijn MBA diploma heb ik behaald aan een Amerikaanse universiteit (Webster University). Sport is onmisbaar voor mij. Ik tennis en golf, om mijn conditie op peil te houden ga ik wekelijks een aantal keren hardlopen.

Mijn competenties

Altijd lastig om dit over je zelf te zeggen. Deelnemers in de trainingen geven al 20 jaar op de evaluatieformulieren aan dat ik professioneel, rustig, geduldig, inspirerend en gepassioneerd ben. Daar kan ik aan toevoegen dat ik empathisch, resultaatgericht en een harde werker ben.

Mijn specialiteiten

Na 20 jaar trainerschap bij Kenneth Smit ben ik een allround trainer geworden, zowel op het gebied van management als op het gebied van sales. Een specialiteit is trainen op verantwoordelijkheid nemen, draagvlak creëren voor beslissingen en het oplossen van het dilemma: duidelijk zijn en tegelijkertijd vriendelijk blijven. Veel managers zijn wel duidelijk maar niet vriendelijk, anderen zijn weer vriendelijk maar niet duidelijk. Op gebied van verkoop is mijn specialiteit om naast het opbouwen van vaardigheid, verkopers vooral slimmer laten verkopen, echte verbinding maken met klanten, toegevoegde waarde bieden, het verkoopproces doorzien en optimale scoringskansen creëren.

Mijn ervaringen

In de tijd voordat ik trainer werd heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in verkoop, salesmanagement en algemeen management in Nederland en Europa. Als trainer heb ik in 20 jaar, inmiddels ruim 21.000 uren training gegeven. Van beginnende managers tot en met ervaren directieleden en managementteams. In verkoop van junior verkopers tot en met de meest doorgewinterde accountmanagers. Los hiervan heb ik ook veel trainingen verzorgd in specifieke disciplines. Bijvoorbeeld: debiteurenbeheer, inkoop, verkoop binnendienst, categorie management, technische service, marketing etc. De trainingen geef ik in het Nederlands en Engels. Naast training houd ik mij ook bezig met individuele coaching, implementatie van het managementproces bij bedrijven, begeleiden van directieteams, afnemen van SHL assessments en Insights Discovery. De branches zijn zo divers dat het te ver gaat om dit op te sommen.

Wilt u contact opnemen:

06-20350092
j.vanhoorn@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.