‘’If it doesn't challenge you, it doesn't change you’’

Jeroen Brouwer, Trainer bij Kenneth Smit

Wie is Jeroen Brouwer

44 jaar, woonachtig in Rotterdam, verloofd, vader van twee kinderen en twee bonus kinderen.  De tijd van werk en familie combineer ik graag met de rust van de natuur. Hardlopen, wandeltochten en bergwandelen zorgen voor balans in mijn leven. Qua reizen ben ik een enorm fan van Azië, met nog vele landen op mijn “bucket-list”.
Na werkzaam geweest te zijn binnen de farmaceutische en recruiting industrie (sales, marketing, business unit manager), ben ik inmiddels ruim tien jaar nationaal en internationaal werkzaam als senior trainer.

Mijn competenties

Aan de start van mijn training carrière was ik waarschijnlijk meer een “technisch” trainer. Na ruim tien jaar samenwerken met deelnemers uit het binnen- en buitenland, omschrijf ik mezelf als een trainer die vanuit respect en vertrouwen individuen en teams uitdaagt. Intermenselijke connectie is het vertrekpunt om via persoonlijke groei beter in staat te zijn om bedrijfsresultaten te bereiken. Van startende personen in bijvoorbeeld de buitendienst tot directieleden die meer rendement uit de dagelijkse praktijk wensen te halen.

Deelnemers aan mijn training(en) omschrijven mij als een trainer met aandacht voor het individu, respectvol, uitdagend en confronterend, energiek / enthousiast, humor, scherp en resultaat gericht.

Mijn specialiteiten

Onuitputtelijke energie en drive om het maximale uit mensen te halen. Onderdelen als team development, commerciële verdieping en leadership pas ik toe binnen specifieke programma’s.
Ik werk veelal met jarenlange partnerships waarbij vaak een volledige academy het resultaat is om verschillende afdelingen en teams op het juiste niveau te krijgen.
Een maatwerk programma kan pas echt vorm krijgen als zowel bedrijfs- als persoonlijke doelen geïmplementeerd kunnen worden en deze tot het gewenste doel leiden. Daar ligt zowel mijn persoonlijke passie als de focus in een samenwerking.
Daarnaast word ik regelmatig gevraagd om middels persoonlijke coaching mensen te begeleiden op het gebied van persoonlijke groei. Enerzijds om meer begrip te krijgen waarom je binnen welke situatie op een bepaalde manier handelt, anderzijds om zeer specifiek te groeien op persoonlijke ontwikkelpunten.

Mijn ervaringen

De afgelopen tien jaar heb ik ervaring opgedaan binnen diverse branches zoals supply chainmanagement, logistiek, ICT, trading, big data science, medisch-farmaceutische markt, consultancy, accountancy etc.. De uitgevoerde maatwerkopdrachten, met name binnen het business to business segment, heb ik gegeven voor verschillende klanten binnen Europa en de U.S.. Een groot deel van mijn tijd train ik daarom in het Engels, altijd rekening houdend met de verschillende culturen binnen de verschillende landen.

Wilt u contact opnemen:

06-28877187
j.brouwer@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.