‘’Door meer ontspannen en zelfverzekerd in het leven te staan, schep je ruimte voor nieuwe ideeën, samenwerkingen en ontwikkelingen.’’

Jack Jobing, Trainer bij Kenneth Smit

Een organisatie kan pas echt goed functioneren, als er ruimte is om te groeien. Want iedereen heeft kwaliteit, maar niet iedereen is zich ervan bewust. Door die bewustwording aan te spreken, wordt helder wat iemand kan bijdragen aan het geheel dat de organisatie is.

De werkwijze van Jack kenmerkt zich door een beproefde aanpak, realiteitszin, humor en scherpte. Jack maakt helder waar het om te doen is. Dat doet hij op een manier waar je niet omheen kunt. Hij vangt signalen op en doorziet de behoefte. Hij legt de vinger op de zere plek. Bij Jack is dit een zaak van kennis, ervaring en gevoel. Een training bij Jack is een belevingstocht.

Mijn competenties

Jack brengt mensen op een ander gedachtenspoor. Dat helpt hen beter te worden in hun werk, makkelijker met collega’s om te gaan, een prettiger mens te worden en bewuster te zijn dat ze ertoe doen.

Jack is sparringpartner voor management en board. Hij is een ervaren trainer op het gebied van business improvement, sales improvement en verandermanagement.

Mijn specialiteiten

Vertrouwen en respect vormen de sleutel voor effectieve coaching. “Ik zet geen training in als middel op zich. Om mensen aan te pakken. Ik stop veel energie in begrip hebben en tonen en ook dat mensen dat doen. Ik vind het belangrijk dat je daar aandacht voor hebt.”

Mijn ervaringen

In de ruim 10 jaar dat Jack bij Kenneth Smit traint, heeft hij een klantenportfolio van formaat weten op te bouwen. Jack heeft veel ervaring bij organisaties van elke omvang.

Wilt u contact opnemen:

06-23501901
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel. 

Lid worden van mijn nieuwsbrief? Meld je hier aan!