‘’Ce’st le ton qui fait la musique; het is de toon die de muziek maakt tot wat het is.’’

Jacco van Beek, Trainer bij Kenneth Smit

Sinds eind 2007 draag ik als Kenneth Smit trainer een steen bij aan de ontwikkeling van de talenten van medewerkers. Doelstelling is om wat medewerkers al goed doen op het gebied van communicatie, gedrag en vaardigheden te versterken.

Hierbij worden ook de aandachtspunten aangepakt. Zo worden mensen nóg beter in de uitoefening van hun functie op het gebied van verkoop, management en leidinggeven. Als stress en burn-out coach neem ik preventie van stress en burn-out gerelateerde klachten mee in mijn aanpak en werkwijze.

Mijn competenties

Methodische aanpak en werkwijze, groot concentratievermogen, analytisch, accuratesse, realistisch, verantwoordelijkheden nemen, nauwkeurig, discipline, goede organisator, gemotiveerd, helder denken onder druk, betrouwbaar, loyaal, stabiel, consequent, met beide benen op de grond, praktisch in het vinden van oplossingen, groot plichtsbesef, aandacht voor details, passie voor het vak en ik laat mij niet snel afleiden door emotionele gebeurtenissen.

Mijn specialiteiten

Specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerktrainingen en coachingsprogramma’s, rekening houdend met de gezondheid en vitaliteit van het individu en van de groep.

Mijn ervaringen

Sinds mijn start als Kenneth Smit Trainer in 2007 heb ik vele ervaringen opgedaan binnen verschillende bedrijfstakken en bedrijven van groter en kleiner formaat in Nederland en in België. Samenwerking met collega trainers bij specifieke vraagstukken levert een optimaal resultaat op.

Praktisch is de toegevoegde waarde op het gebied van preventie en herstel van stress en burn-out gerelateerde klachten.

Wilt u contact opnemen:

06-15904955
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.