‘’Jij bepaalt dat je wilt veranderen. Ik help je om jouw doelen te formuleren en doeltreffend te bereiken.’’

Hans Knol, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Hans Knol

Ik inspireer, enthousiasmeer, prikkel en daag welwillende mensen uit om het maximale uit zichzelf te halen. Om uitdagingen aan te gaan en angsten te overwinnen. Ik coach provocatief en train met een missie. Ik heb in 2009 besloten mijn passie voor communicatie- en gedragsverandering te combineren om mensen en organisaties te helpen veranderen. Het echte kapitaal binnen organisaties blijft ook in deze tijd mensen. Mensen doen zaken met mensen. De frequentie van daadwerkelijk contact zonder ’internetfilter’ wordt steeds minder. Dus moet de kwaliteit van communicatie omhoog. Mijn missie is om samen met jou een echt haalbaar resultaat te bereiken waar je blijvend profijt van hebt.

Mijn competenties

Zoals ik graag op zoek ga naar wat mensen beweegt, doe ik dat ook regelmatig bij mezelf:

  • Coachen
  • Leiderschap
  • Inspirator
  • Creatief oplossingsvermogen
  • Verbale uitdrukking
  • Doorzettingsvermogen
  • Samenwerken
  • Beslisser
  • Durf

Mijn specialiteiten

Mensen inspireren om verder te komen. Doelen te stellen en deze bereiken. Zelfvertrouwen uitbouwen en vaardigheden met het best passende gedrag te vinden en aan te leren. En dat blijvend. Ik heb me vooral gespecialiseerd in verkoop en management. Daarnaast houd ik me bezig met persoonlijk leiderschap en het ontwikkelen van de beste strategieën om de beste versie van jezelf te worden.

Ervaring

Mijn ervaring heb ik opgedaan als verkoper, manager, directielid en procesanalist in automotive en ICT. In mijn rol als duikinstructeur en maritiem trainer heb ik me vaak afgevraagd hoe ik mensen op een leuke pakkende manier iets kan leren waar ze zelf achter staan en wat ze dus graag doen. Wat mensen inspireert en wat ze in beweging brengt. Ik heb veel studie gedaan naar gedragsverandering en hoe dit op een makkelijke, snelle en vooral blijvende manier kan plaatsvinden. Dit pakket samengenomen zorgt ervoor dat ik iedere dag mag doen wat mij inspireert, organisaties en mensen te helpen ontwikkelen.

Wilt u contact opnemen:

06-46207746
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.