‘’Lachende verkopers geven lachende klanten. Lachende klanten zijn bestellende klanten. Bestellende klanten geven lachende verkopers.’’

Emiel Hartskeerl, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Emiel Hartskeerl, 49 jaar. Ik ben getrouwd met Susanne en heb twee kinderen. Ik ben inmiddels 26 jaar werkzaam, waarvan 14 jaar als trainer bij Kenneth Smit.

Mijn competenties

Deze liggen in de combinatie van directheid en vriendelijkheid. Ik ben zeer analytisch en ben in staat dit te vertalen naar praktische invullingen en oplossingen. Het bouwen van langdurige relaties wordt door mijn klanten gezien als één van mijn belangrijkste competenties.

Mijn kracht ligt in de combinatie van bedrijfskunde en het aanleren van vaardigheden. Dus heel goed in te zetten als business improver in combinatie met coaching (on the job) en het trainen van management en sales.

Mijn ervaringen

Deze liggen op een breed vlak. Dienstverlening, productie en ICT zijn de omgevingen waar ik veel ervaring heb opgedaan. Wanneer klanten mij inschakelen stopt het niet bij één specifieke training. Vanuit business improvement in de directiekamer worden meerdere diensten ingezet.

Wilt u contact opnemen:

06-42723240
e.hartskeerl@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.