‘’DOEN!’’

Ed Keizer, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben een ervaren en gepassioneerd trainer die pas tevreden is als de deelnemers de nieuwe vaardigheden beheersen en er ook direct mee aan de slag willen.

Mijn competenties

Mijn competentie is om complexe materie te vertalen naar heel concrete praktische zaken. Hoe vertalen we een commerciële doelstelling naar een aantal logische activiteiten en hoe pakken we die aan in de dagelijkse praktijk? Humor en pakkende voorbeelden zorgen dat de deelnemers de nieuwe vaardigheden sneller oppakken.

Mijn specialiteiten

Mijn specialiteiten liggen in het trainen van ervaren accountmanagers die minder makkelijk kiezen voor een andere aanpak omdat de ‘oude’ wijze van optreden ook succesvol is. Juist door hen te laten zien en te laten ervaren wat een andere aanpak voor mogelijkheden biedt, wordt hun succes substantieel vergroot en dit motiveert hen voor vernieuwing. Succes smaakt naar meer!

Mijn ervaring

Brede ervaring in de financiële wereld, consultancy en IT. Mijn bedrijfskundige achtergrond, gecombineerd met ervaring als manager en directeur, geeft mijn trainingen net die extra handvatten om bij de juiste mensen in de klantorganisatie aan tafel te komen.

Wilt u contact opnemen:

06-53974448
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.