‘’Oog voor details geeft de klant dat goede gevoel wat de basis vormt voor zakendoen!’’

Claudia de Bruijn, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben een enthousiaste positief ingestelde vrouw, die het leven van de zonnige kant bekijkt. Ook in mijn trainingen heb ik ervaren dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt, het geeft de deelnemers drive en ze krijgen er zin in.

Mijn competenties

Communicatie en afstemming met mijn medemens gaat mij goed af. Vanuit een positieve nieuwsgierigheid en oprechte interesse vind ik het leuk nieuwe contacten aan te gaan, zowel privé als zakelijk.

Iedere dag kun je leren en een beetje beter worden. Vanuit deze competentie is trainen een logische stap, draag dat graag en met succes over op mijn deelnemers omdat zij zien en gaan ervaren dat het hen ook verder brengt.

Mijn specialiteiten

Mijn specialiteiten liggen in het verhogen van de effectiviteit van accountmanagers en adviseurs vanuit de consultatieve selling methodiek. Steeds meer samen met de klant waarde toevoegen zorgt voor meer impact op de langere termijn. Door nadruk te leggen op het oplossen van een concreet probleem is het voor de verkoper makkelijker om een positieve relatie met de klant op te bouwen. Vanuit dat persoonlijke contact komt ook de zakelijke relatie vlot op gang.

Mijn ervaring

Ik heb een brede ervaring in technische verkoop, financiële/zakelijke dienstverlening en consultancy. Heb geleerd dat een positieve menselijke interactie het commerciële proces versnelt en bijdraagt aan een tevreden klant die vanuit die tevredenheid komt met vervolgopdrachten.

Wilt u contact opnemen:

06-10859811
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.