‘’Succes is geen kwestie van geluk of afwachten.’’

Bert Geerts, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Bert Geerts, getrouwd met Tea en we wonen in Flevoland. Onze 2 dochters, Ilona en Anouk zijn inmiddels uit huis.
Na diverse commerciële en management functies in diverse bedrijven met plezier te hebben ingevuld, ben ik nu al meerdere jaren trainer/coach bij Kenneth Smit. Ik houd van uitdagingen en met elkaar te werken aan succes.
Uitdaging, passie en doorzettingsvermogen vind ik belangrijk. Ik ben sportief ingesteld en zie veel raakvlakken tussen sport en werk. In mijn vrije tijd ben ik o.a. voorzitter van voetbalvereniging Tonego, daarnaast doe ik zelf ook aan diverse sporten, zoals mountainbiken.
In mijn werk vind ik het mooi om met elkaar te werken aan uitdagende doelen en daarnaast te genieten van successen.
Ik ben van mening dat het altijd beter kan en dat je daar aan moet werken en je uitdaging in moet zoeken, echter dat je ook moet doen wat je leuk vindt en waar je talenten liggen.

Mijn competenties

Ik ben goed in staat om met diverse groepen mensen op diverse niveaus en situaties te werken aan succes, door hen te motiveren, uit te dagen en te leren. Het inspireert mijzelf ook om te werken met mensen die er zin in hebben en snappen dat succes niet automatisch komt, maar dat je wel aan je vaardigheden en kennis kunt werken en je talenten moet ontwikkelen.
Mijn enthousiasme en praktische aanpak werkt aanstekelijk en heeft resultaat.

Mijn specialiteiten

Vanuit mijn werkervaring heb ik veel ervaring met management en leidinggeven, heb o.a. ervaring met het werken in sectoren als retail- en handelsbedrijven. Vanuit mijn opleiding, HEAO-commerciële economie, daarnaast mijn klantgerichte instelling en werkervaring ben ik in staat commerciële skills te verbeteren.
Ook heb ik positieve ervaringen met zelfstandige ondernemers, die ik coach en een spiegel voorhoud.
Business Improvement, waarin ik spar en meedenk met directie en management is een onderdeel wat steeds belangrijker wordt.

Mijn ervaringen

Ik heb ervaring in de retail (o.a bij Ahold), bij familiebedrijven in diverse functies, als supermarktmanager (meer dan 100 medewerkers), senior inkoper en als regiomanager (meer dan 30 vestigingen). Ik ben franchisemanager geweest, waarbij ik de schakel was tussen directie en meer dan 100 franchisers. In mijn huidige werk heb ik te maken met diverse ondernemers, medewerkers en teams uit diverse nederlandse bedrijven in diverse sectoren, zoals handelsbedrijven in de techniek en dienstverlening. Ik blijk goed contact te hebben met diverse niveaus en leeftijdsgroepen.
Mijn no-nonsense en praktische inslag wordt gewaardeerd.

Wilt u contact opnemen:

06-36012449
[email protected]
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.