‘’Een mens kan kiezen om achteruit te gaan naar veiligheid of vooruit naar groei. Voor groei moet hij telkens opnieuw kiezen.’’

Armin Hietbrink, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Armin Hietbrink sinds 2009 ondernemer, trainer, coach en facilitator bij Kenneth Smit.

Unlocking Human Potential. Mensen helpen hun volledig potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten is wat mij dagelijks drijft in het werk dat ik doe. Ik bied unieke en afwisselende ontwikkelprogramma’s aan en help organisaties het allerbeste uit hun mensen te halen.

De programma’s en interventies starten altijd met wat jouw organisatie écht uniek maakt: de mensen. Er wordt in de meeste gevallen gestart met het onthullen van een groot geheim: de kracht van hun eigen ik. Want daar begint het allemaal: ken jezelf. Laat mensen het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer ze onderlinge verschillen waarderen en benutten en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

Mijn competenties

Ik ben een nieuwsgierige persoonlijkheid, vindingrijk, sociaal voelend en vol initiatief. Daarnaast enthousiasmeer ik graag mensen en heb ik kennis op het gebied van onderhandelen. Ik stimuleer graag mensen zodat ze kunnen excelleren. Mijn sociale vaardigheden weet ik goed te combineren met mijn doorgaans doelbewuste gedrag. Omdat ik gemakkelijk beweeg binnen organisaties en (grotere) groepen mensen. Ik ben een assertief, competitief ingesteld ambitieus persoon die ernaar streeft om te winnen.

Ik word getypeerd als een echte doener die zijn afspraken nakomt. Dit heeft voor de werkgevers waar ik werkzaam ben geweest geresulteerd in een omzetgroei in nieuwe klanten en in klantontwikkeling bij bestaande klanten. Deze kennis en vaardigheden gebruik ik nu in mijn bestaande trainingen ook.

Mijn specialiteiten

Mijn specialiteiten liggen op het gebied van ontwikkelen van organisaties en de mensen binnen deze organisaties op het gebied van vaardigheden en gedrag. Hiervoor gebruik ik verschillende programma’s die daadwerkelijk bijdragen aan de gewenste gedragsverandering. Het daadwerkelijke vraagstuk van organisaties boven tafel krijgen en daarna het juiste ontwikkelprogramma aanbieden en uitvoeren in mijn specialiteit. Dit kan zijn op het commerciële vlak, management, communicatieve vaardigheden in groepstrainingen of in één-op-één coaching.

Mijn ervaringen

Ik heb ervaring als salestrainer in alle salesmodules van Kenneth Smit. Hierbij kunt u denken aan de Expert in Sales trainingen, Boost your Sales, Onderhandelen, Accountmanagement, Verkoop binnendienst, Personal networking, Non-verbale communicatie en wisselen van interventieniveau.  Deze trainingen heb ik gegeven aan organisaties in de IT, technische groothandel, financiële en zakelijke dienstverlening, handel, vervoer, energiemaatschappij en overheid. Naast mijn ervaring als salestrainer heb ik ervaring in het afnemen en beoordelen van assessments.
Communicatieve vaardigheden, overtuigend presenteren, Interne communicatie zijn trainingen waar ik brede ervaring in heb.
Op het gebied van management heb ik ervaring in bovengenoemde branches met sales management, time management, middel management, team development, functionerings- en beoordelingsgesprekken.
Naast trainer ben ik ook facilitator op het gebied persoonlijkheidsprofielen van Insight Discovery.

Wilt u contact opnemen:

06-50929894
[email protected]
Bezoek mijn Linkedin pagina

Wil jij ook mijn nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.