‘’Change only takes place through action’’

Ariënne Knol-Faber, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Ariënne Knol-Faber een enthousiast en ambitieus persoon die het belangrijk vindt om nieuwe ervaringen op te doen ėn uit te wisselen. Ik functioneer graag in een actieve en ondernemende omgeving. Uitdagingen en groeimogelijkheden zijn voor alle betrokken partijen in een samenwerking wat mij betreft van groot belang. Duidelijkheid, respect en vertrouwen zijn essentiële randvoorwaarden.

Ik ben getrouwd met Jan Willem en samen hebben we 2 geweldige enthousiaste zoons; Jurre en Jitse. ‘Het leven leven’ is het motto wat we in ons gezin altijd voor ogen hebben. Omdat ik bourgondischer ben dan goed voor me is, breng ik dat in mijn vrije tijd in balans door te voetballen, te schaatsen en hard te lopen.

Mijn competenties

Optimistisch, kritisch, resultaatgericht en soms onconventioneel.

Mijn specialiteiten

Kenmerkend voor mijn aanpak is de focus op resultaat. Dat betekent dat ik niet alleen de (ontwikkel) wensen van ondernemers inventariseer, maar vooral samen met mijn opdrachtgevers bepaal welke resultaten we willen zien als gevolg van mijn begeleiding. Een concreet plan van aanpak, waarin we helder maken wie welke bijdrage gaat leveren aan de geformuleerde doelen maakt hier vaak onderdeel van uit.

Vanuit de kwaliteiten en voorkeuren van de deelnemers ga ik graag op zoek naar de wijze waarop iedereen kan en vooral ook wil werken met impact.

Mijn ervaringen

Inmiddels werk ik samen met opdrachtgevers uit verschillende branches in heel Nederland. Variërend van een productiebedrijf tot een groothandel en van een kraamzorginstelling tot een financiële dienstverlener.

Naast het trainen van vaardigheden en het optimaliseren van de processen, leg ik ook steeds meer nadruk op de persoonlijke voorkeuren van de deelnemers aan onze trainingen. Dit doen we middels het toegankelijke kleurenmodel van Insights Discovery. Het karakter van de individuen bepaalt mede de wijze waarop deelnemers invulling geven aan hun taken en verantwoordelijkheden en de mate waarin zij bereid zijn om te werken aan hun vaardigheden.


Wilt u contact opnemen:

06-39576546
a.knol@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.