‘’Wanneer je praat herhaal je alleen wat je al weet. Wanneer je luistert zou je iets nieuws kunnen leren.’’

Anja van der Wurff, Trainer bij Kenneth Smit

Ik ben Anja van der Wurff, samen met mijn partner woonachtig “in the middle of nowhere” in Drenthe.

In mijn vrije tijd ben ik actief met onze twee oud duitse herdershonden en geef ik, als vrijwilliger, ook training aan mensen met hun honden. Dieren hebben ook behoefte aan positief leiderschap en wanneer je ze op de juiste manier kunt motiveren kun je samen veel bereiken!

Mooie parallellen met de management en de sales trainingen! Motivatie kun je niet afdwingen op basis van positie. De juiste snaar raken en trainen op juist die vaardigheden om samen de gewenste resultaten te behalen.

Mijn competenties

Enthousiast, inspirerend, motiverend, resultaatgericht, ervaren en praktisch.

Mijn specialiteiten

Bij de start van het traject vraag ik eerst waar de ontwikkel doelstellingen liggen voor de mensen en/of de organisatie en van daaruit maken we samen een plan.

Dit plan kan verschillende onderdelen bevatten zoals:

  • Een start met “Insights Discovery” om te werken aan de persoonlijke of team effectiviteit
  • Assessments van de deelnemers
  • Trainingen voor sales teams, leidinggevenden, binnendienst of andere service afdelingen
  • Individuele coaching van management en/of medewerkers

Mijn ervaringen

Gestart op de binnendienst en na zelf getraind te zijn door Kenneth Smit naar de buitendienst bij een grote multinational in de levensmiddelen industrie. Veel gereisd in Europa, Oost Europa, Rusland en Zuid Oost Azië. Daarmee sales ervaring opgedaan met veel verschillende mensen en culturen.

Vervolgens als Business Unit manager verschillende afdelingen (Sales, Sales Support, Marketing, Development en Supply Chain) onder mijn hoede gehad. Vanuit deze sales & management ervaring train ik nu breed bij verschillende bedrijven. Daar zie ik dan ook dat de samenwerking intern veel beter gaat lopen, en men gezamenlijk de klanten na de training op een andere manier benadert.

Ik train nu bij bedrijven in Nederland, en ook daarbuiten. Bedrijven actief in B-2-B in verschillende branches. Vaak begin ik met een eerste opdracht, die dan uitmondt in een langer traject waardoor we vaak jaren samen werken en werkelijk het verschil kunnen maken. En een werkelijk enthousiaste klant, daar krijg ik mijn energie van!

Wilt u contact opnemen:

06-11443288
a.vanderwurff@kennethsmit.com
www.kennethsmit.com

 Bekijk mijn Linkedin profiel.