Expert in Sales Follow-up II: Omgekeerd Verkopen

Spreek ik nu met een beïnvloeder of een beslisser?

Spreek ik nu met een beïnvloeder of met de beslisser? Dat is de vraag die eerst beantwoord zal moeten zijn voordat je voluit kunt gaan in de tweedaagse Follow-up verkooptraining “Omgekeerd Verkopen”. Je leert welke argumenten je kunt inzetten om tot zaken te komen als je met de beslisser aan tafel zit. Heb je echter te maken met een beïnvloeder? Dan leer je maximaal gebruik te maken van zijn of haar invloed op degene die de beslissing neemt.

Onderwerpen in “Omgekeerd Verkopen”

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Evaluatie van de praktijkervaringen na de training De Prijs Verkopen.
 • Herhalen en verdiepen van eerder behandelde technieken met behulp van rollenspelen en workshops.
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan op basis van een sterkte/zwakte analyse.
 • De juiste aanpak bij beslissers en beïnvloeders in Decision Making Units in grotere organisaties.
 • Voorkomen van uitstel in de besluitvorming.
 • Opbouwen van een bestendige relatie.
 • Minder offertes maken versus meer opdrachtbevestigingen.

Module structuur

Deze follow-up training wordt als één geheel aangeboden. Met een doorlooptijd van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen de eerste twee trainingen Expert in Sales BasicsDe Prijs Verkopen en deze sessie is de training zeer geschikt voor terugkoppeling van tussentijdse praktijkervaringen. Dit heeft als voordeel dat het rendement van deze training aanzienlijk toeneemt.

Methodiek

Tijdens deze training wordt er gebruik gemaakt van rollenspelen, praktijkcases en theorie. Deze combinatie van leermethodes staat borg voor een training met onmiddellijke toepas mogelijkheden in de praktijk.

 • 2 dagen.
 • Incompany / Open Training.
 • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau en hoger. Deze training vereist eerdere deelname aan hier aan voorafgaande trainingen Expert in Sales Basics en De Prijs Verkopen.
 • Na het succesvol doorlopen van de open trainingsvariant krijgt de trainee een certificaat uitgereikt.

€ 870,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners