Maatwerk voor een doelgerichte training

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen  matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.

In zulke situaties zijn de incompany trainingen van Kenneth Smit een uitkomst. Zij bieden je een goede gelegenheid om op een doelgerichte manier kennis te maken met de trainingen van Kenneth Smit.

Het incompany trainingsprogramma omvat de meest gevraagde Verkoop-, Management- en Communicatietrainingen en wordt bij voorkeur binnen de eigen herkenbare en specifieke werkomgeving verzorgd. Maatwerk staat daarbij voorop. Juist bij incompany trainingen bestaat de mogelijkheid om over een langere periode de volledig beschikbare en relevante trainingsmodules in te zetten. Hiermee wordt het gedrag van jouw medewerkers of afdelingen daadwerkelijk blijvend veranderd. De groepsgrootte is daarom minimaal vier én maximaal acht personen. Na afloop van de training krijgt iedere deelnemer een certificaat uitgereikt dat bewijst dat hij of zij de training succesvol heeft doorlopen.

Vraag informatie aan

  • Dit veld is optioneel.
  • Dit veld is optioneel.
  • Deze site wordt beschermt door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.