Overtuigend Presenteren

Leer om te gaan met adrenaline en plankenkoorts.

Maak indruk met jouw professioneel gepresenteerde propositie

Met een overtuigende presentatie zet je een eerste stap naar commercieel succes. In de training Overtuigend Presenteren leer je hoe je een presentatie goed voorbereidt, hoe je ervoor zorgt dat je verbale en non-verbale communicatie elkaar versterken en hoe je de impact van je presentatie vergroot door echt contact te maken met de groep én met jezelf. Tijdens deze interactieve training ga je aan de slag met het verbeteren van je eigen presentatievaardigheden. Je staat veel voor de camera en oefent in een veilige omgeving. Door praktische tips en de feedback van je trainer en van de groep, ontdek je razendsnel hoe kleine veranderingen in gedrag leiden tot grote resultaten. We zoeken tijdens het oefenen zeker de connectie met jouw dagelijkse praktijk. Zo kun je na afloop van de training direct aan de slag!

Presenteer met maximale impact en leg zo de basis voor commercieel succes.

 

Gewenst resultaat

Jij wilt:

 • Met jouw presentaties de basis leggen voor commercieel succes!
 • Precies weten hoe je een presentatie voorbereidt!
 • Met de juiste woorden en uitstraling het effect bereiken dat je nastreeft!
 • Overtuigend en zelfverzekerd voor een groep staan!
 • Een onuitwisbare indruk achterlaten!

Deze interactieve en op jouw praktijk afgestemde training is de perfecte basis om jouw presentatieskills naar het volgende niveau te tillen en je effectiviteit in presenteren te vergroten.

 

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

 • Een optimale voorbereiding
  Hoe zorg je dat je een goede basis hebt?
 • Opbouw en presentatievormen
  Hoe bouw je je verhaal logisch op?
 • Omgaan met spanning
  Op welke manier creëer je rust?
 • Authenticiteit en overtuigingskracht
  Waardoor gaan mensen jouw verhaal geloven?
 • Timing, taal- en stemgebruik
  Hoe gebruik je je stem optimaal?
 • Het presenteren van geschreven tekst
  Wat kun je beter doen dan voorlezen?
 • De kracht van non-verbale communicatie
  Hoe geeft je lichaam je extra overtuigingskracht?

 

Tijdsduur

Deze training duurt 1 dag.

Deelnemers

Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers.

Certificaat

Bij het succesvol afronden van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname in de vorm van een certificaat.

 • 1 dag.
 • Incompany / Open training.
 • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau en hoger.
 • Na het succesvol doorlopen van de open trainingsvariant krijgt de trainee een certificaat uitgereikt.

€ 870,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners