Expert in Sales Follow-up IV: Non-verbale Communicatie en Wisselen van Interventieniveau

Rationeel vs. Emotioneel

Hoe weet je of je gesprekspartner zegt wat hij denkt? Wat doe je als hij of zij plotseling overstapt van een rationeel naar een emotioneel gesprek? In de tweedaagse Follow-up training Non-verbale communicatie en Wisselen van Interventieniveau leer je hoe je non-verbale signalen herkent en hoe je daarmee wederzijds begrip en vertrouwen opbouwt. Daarnaast leer je omgaan met momenten waarop de rationele argumentatie vastloopt. Een state of the art training voor de echte fijnproever!

Onderwerpen in “Non-verbale Communicatie en Wisselen van Interventieniveau”

Na terugkoppeling en evaluatie van de voorgaande trainingen Expert in Sales krijg je in deze training antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe herken ik de non-verbale signalen bij mijn gesprekspartner?
  • Wat is de invloed van de non-verbale signalen die ik zelf uitzend?
  • Hoe maak ik optimaal gebruik van mijn eigen intuïtie en emoties in het contact met mijn gesprekspartner?
  • Hoe houd ik controle op emotioneel geladen gesprekken?
  • Hoe kan ik de machtsbalans in gesprekken met ‘hoge functionarissen’ beïnvloeden?
  • Hoe kan ik in een gesprek meerdere communicatieniveaus aanspreken en de juiste gesprekstechniek hanteren?

Module structuur

Deze follow-up training bestaat uit twee modules (Non-verbale Communicatie en Wisselen van Interventieniveau) en wordt hier als één geheel aangeboden. De doorlooptijd van gemiddeld 8 tot 10 weken tussen de voorgaande training Return on Investment (ROI) en deze sessie maakt de training zeer geschikt voor terugkoppeling van tussentijdse praktijkervaringen. Het rendement van de training neemt hierdoor aanzienlijk toe.

Methodiek

De combinatie van rollenspelen, praktijkcases en theorie staan borg voor een training met onmiddelijke toepassingsmodelijkheden in de praktijk.

€ 870,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners