Expert in Sales Basics

De populairste verkooptraining van Nederland

Als je de concurrentie de wind uit de zeilen wilt nemen, heb je inzicht nodig in wie je tegenover je hebt en hoe je op deze specifieke persoon kan inspelen. Daarop ligt dan ook de nadruk in de verkooptraining Expert in Sales Basics, de nieuwe standaard op het gebied van commerciële vaardigheidstraining.

In de training Expert in Sales Basics leer je structuur aan te brengen in verkoopgesprekken. Je leert hoe je bezwaren kunt overwinnen en je commerciële slagkracht kunt vergroten door het verkrijgen van relevante informatie. Met als doel dat je uiteindelijk beter in staat bent de klant met de juiste argumenten te overtuigen. Een gevolg van deze positieve ontwikkeling is dat de order makkelijker kan worden afgesloten.

Onderwerpen in Expert in Sales Basics

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Communicatie.
 • Professionele gespreksopening.
 • Aansluiting vinden en vertrouwen opbouwen.
 • Gesprekstechnieken.
 • Het maken van afspraken.
 • Behoefte- en probleemanalyse.
 • Bezwaren, verwijten en beweringen.
 • Bedrijfspresentaties.
 • Argumenteren.
 • Afsluittechnieken.

Module structuur

Expert in Sales Basics wordt als één geheel aangeboden met een doorlooptijd van 8 tot 10 weken tussen de groepssessies.

Deze training met succes gevolgd en wilt u zich verder ontwikkelen volg dan ook Expert in Sales Follow-Up I.

 • 4 dagen (2×2 dagen).
 • Incompany / Open training.
 • Maximaal 8, minimaal 4 deelnemers.
 • MBO/HBO niveau en hoger. Deze training vereist geen deelname aan (een) hieraan voorafgaande training(en).
 • Na het succesvol doorlopen van de open trainingsvariant krijgt de trainee een certificaat uitgereikt.

€ 810,00 p.p.p.d. (excl. BTW)

Trainingsdata overzicht

Boeken is alleen mogelijk voor bedrijven. Bent u particulier? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer +31 40 251 1337.

Incompany training aanvragen?

Het niveau en de vaardigheden van medewerkers of  afdelingen matchen niet altijd met de visie van jouw bedrijf. Het kan ook voorkomen dat het bedrijf de talenten van haar medewerkers of afdelingen op een andere manier wil gaan benutten of specifieker wil inzetten.
Informatie aanvragen
Merel Roelofsen

Samen met Jack Jobing van Kenneth Smit ga ik op bezoek bij het management van de verschillende deelbedrijven van Strukton Civiel.

Binnen Strukton Civiel is ervoor gekozen de commerciële organisatie sterker neer te zetten. Dit vraagt natuurlijk ook iets van onze medewerkers.

De training door Kenneth Smit levert ons, mijn inziens, meer bewustwording op bij de medewerkers die te maken hebben met commerciële daadkracht. Door de training worden klantgesprekken beter voorbereid.

Merel Roelofsen / Opleidingscoördinator bij Strukton Civiel

Een waardevolle vergroting van vaardigheden en kennis

Met onze producten zorgen we ervoor dat bij onze klanten de processen efficiënter werken of überhaupt mogelijk worden. In feite bieden we dus geen producten maar oplossingen aan.

In de Kenneth Smit training hebben onze verkopers (m/v) onder meer geleerd om de behoefte van de klant te inventariseren en deze vervolgens te overtuigen van de individuele voordelen die de USHIO oplossingen hen bieden.

Een grote rol hierin speelt Charles Wolf, een trainer met niet alleen veel ervaring maar ook een groot hart. Onze medewerkers ervaren de training dan ook niet als een verplichting maar als een waardevolle vergroting van hun vaardigheden en kennis.

Nils Büker / Senior Director bij USHIO

Wij hebben ons doel bereikt; individuele leerpaden zijn helder geworden, de basis voor verdere team-ontwikkeling is gelegd.

Daarnaast zijn we vaardig geworden in het toepassen van de verschillende door trainers Erik van den Akker en Frank van der Tas gedeelde inzichten.

Frank van Dooremolen / Partner bij McCoy & Partners