Kies een training die bij je past

Ontwikkeltrajecten

Coaching

Of het nu gaat om jezelf coachen, coaching on the job of teamcoaching; de Kenneth Smit methodieken bevorderen het vrijmaken van potentiële kwaliteiten om zo goed mogelijk te presteren. Dit geldt zowel voor managers als voor individuele medewerkers en het team.

Ontwikkeltrajecten

SalesBoks

Dit systeem biedt 24 uur per dag gerichte ondersteuning door middel van een dashboard, pushberichten etc. Dit heeft als resultaat directe verhoging van het rendement vanaf dag één. Het systeem meet de specifieke KPI doelstellingen en past op basis van deze KPI meting de oefenstof, special tasks en challenges aan.

Ontwikkeltrajecten

Business Improvement

Zijn jouw medewerkers, strategieën, huidige bedrijfscultuur en processen in balans? De markt waarin je opereert verandert immers in hoog tempo. Samen met de Kenneth Smit specialist wordt bepaald hoe jouw organisatie er op het moment voor staat.

Ontwikkeltrajecten

Persoonlijkheidsprofiel

Persoonlijke Effectiviteit met Insights is een eerste kennismaking met het Discovery leersysteem en het Discovery Profiel. Op een leuke en inspirerende wijze maken de deelnemers zich een taal en kader eigen, waarmee ze meer inzicht in zichzelf en in anderen krijgen.

Ontwikkeltrajecten

Management Assessment

Het management assessment wordt ingezet om op een snelle manier potentie op het gebied van management en leidinggeven te onderzoeken.

Ontwikkeltrajecten

Sales Assessment

Het Sales Assessment© combineert het SHL™ Sales Rapport en het Kenneth Smit ART assessment tot een krachtig en praktisch instrument.